Massage

 

Traditionell Thaimassage

Traditionell Thaimassage sker på en golvmadrass, och du får ta på dig speciella löst sittande kläder. Massören använder händer, tummar, underarmar, knän, armbågar och fötter för att sträcka ut och massera din kropp. Blockeringar och spänningar i muskler och leder lösgörs gradvis. Smärtor och värk behandlas på så vis utan mediciner och biverkningar. Mottagaren bör inte ha ätit senare än 1 timme före behandlingen.

När bör man undvika massage?

Varför massage!

 

Oljemassage

Oljemassagen är en omtyckt blandning av svensk klassisk massage och Thaimassage. Med hjälp av oljor och balsam slappnar kroppen av, blodcirkulationen ökar i musklerna och smärtor dämpas. Massagen går ut på att lösa upp spänningar och stelhet i kroppen, och på att öka rörligheten. Har du speciella smärtproblem kan vi fokusera massagen på dessa områden. Massagen är avslappnande och avstressande. Du får ha på dig underkläder och handduk.

Fotmassage

Fotmassagen inriktar sig på massering av fötter och vader. Massagen ökar blodcirkulationen och har en positiv verkan på resten av kroppen. På fötterna stimulerar man även vissa zoner med en speciell träpinne, vilket påverkar andra delar av kroppen och även kan avhjälpa problem som t ex magbesvär, huvudvärk m.m. beroende på vilka punkter som behandlas. Är du bara helt enkelt trött och slut i benen så kan du hämta ny energi med hjälp av fotmassage.

Örtmassage

Behandling med varma Thailändska örter sker direkt efter annan massage. Örterna (t ex citrongräs, jasmin, ingefära, lime) är kända för att lindra inflammationer, svullnad, reumatism och andra åkommor. Örterna ligger i tygknyten som hettas upp i ånga. Under en varm mjukgörande massage pressas knytena mot kroppen. Örterna tränger in genom huden och har en välgörande effekt på bindvävnad, muskler och leder. Örternas arom andas även in och ger en känsla av välbefinnande.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassagen inriktar sig på avkopplande massering av ansiktet som sedan går över till hals och nacke, massagen avslutas med vårdande kräm anpassad efter din hud. Produkterna som används kommer från: Maurice Mességué och sens.